Advertisement

Φωτια Μαρτινο - Esbhse H Fwtia Sto Martino : Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Φωτια Μαρτινο - Esbhse H Fwtia Sto Martino : Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας.. Μεγάλη φωτιά τώρα και στο μαρτίνο φθιώτιδας. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι της παρασκευής (19/6) στο μαρτίνο φθιώτιδας. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου.

Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της επομεα. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Οπως μετέδωσε η ερτ η φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά. Φωτιά τώρα στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Qucqjbk0 Oxt9m
Qucqjbk0 Oxt9m from www.zougla.gr
Ο κόσμος έχει φύγει και τώρα πια έχουν. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. Νέο πύρινο μέτωπο στο μαρτίνο φθιώτιδας δίπλα στην εθνική οδό. Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr. Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση.

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας.

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις δίνουν μάχη για να μην επεκταθεί προς την εθνική οδό. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Τα 3 πυροσβεστικά οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που εξερράγη η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το. Του ανταποκριτή μας από το. Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της επομεα. Η πυροσβεστική την έχει περιορίσει στο αριστερό κομμάτι με κατεύθυνση τη λαμία. Νέα κινητοποίηση της πυροσβεστικής για μεγάλη φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας και συγκεκριμένα σε χαμηλή βλάστηση. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Νέο πύρινο μέτωπο στο μαρτίνο φθιώτιδας δίπλα στην εθνική οδό. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έριχνε νερό και από αέρος, πυροσβεστικό.

Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Στις εικόνες που προβλήθηκαν από την ερτ έγιναν ρίψεις νερού. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους. Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της επομεα.

Ypo Elegxo H Fwtia Sto Martino Anoi3e H A8hnwn Lamias 3ekinoyn Ereynes Gia Emprhsmo Ellada Iefimerida Gr
Ypo Elegxo H Fwtia Sto Martino Anoi3e H A8hnwn Lamias 3ekinoyn Ereynes Gia Emprhsmo Ellada Iefimerida Gr from www.iefimerida.gr
Νέο πύρινο μέτωπο στο μαρτίνο φθιώτιδας δίπλα στην εθνική οδό. 2 ώρες ago νίκος γεωργακόπουλος. Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Ήδη στην περιοχή βρίσκονται 3 πυροσβεστικά οχήματα, ενώ υπήρξε παρέμβαση ενός ελικοπτέρου. Οπως μετέδωσε η ερτ η φωτιά ξεκίνησε πριν από λίγα λεπτά. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε.

Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και.

Κι άλλη πυρκαγιά ξέσπασε πριν από λίγο μαρτίνο φθιώτιδας. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Σε εξέλιξη είναι η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα της παρασκευής σύμφωνα με πληροφορίες του newsbomb.gr, τα χωριά μαρτίνο, λάρυμνα και προσκυνά δεν έχουν. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου στη φθιώτιδα στα όρια με την βοιωτία. Η πυρκαγιά, που ξεκίνησε από άγνωστη αιτία, βοηθούμενη από πολύ ισχυρούς ανέμους. Του ανταποκριτή μας από το. Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Σύμφωνα με την ερτ η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χαμηλή βλάστηση και γίνονται προσπάθειες να μην επεκταθεί. Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και. Συναγερμός σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις της φθιώτιδας, καθώς φωτιά εκδηλώθηκε σε.

Φωτιά τώρα στο μαρτίνο φθιώτιδας. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Πυροσβέστης δίνει νερό σε χελώνα (pic). Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46.

Fwtia Martino Oi Fwtografies Toy Newsbomb Gr Apo Ton Pyrino Efialth Newsbomb Eidhseis News
Fwtia Martino Oi Fwtografies Toy Newsbomb Gr Apo Ton Pyrino Efialth Newsbomb Eidhseis News from nb.bbend.net
Φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο της φθιώτιδας σε μία περιοχή με ιδιαίτερα χαμηλή βλάστηση. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Σημαντική η βοήθεια των εθελοντών της επομεα. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. 6:33 μμ, παρασκευή 19 ιουν 2020 6:33 μμ, 19 ιουν 2020. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr. Οχήματα που έφτασαν άμεσα στον χώρο που ξέσπασε η πυρκαγιά στο μαρτίνο και η μία βολή από το ελικόπτερο ericsson ήταν αρκετές. Μεγάλη κινητοποίηση υπάρχει στην πυροσβεστική υπηρεσία για να αντιμετωπιστεί η πυρκαγιά στην περιοχή του μαρτίνου.

Ο κόσμος έχει φύγει και τώρα πια έχουν.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ του lamianow.gr. Τετάρτη, 4 αυγούστου 2021, 20:46. Το όχημα του κτελ θεσσαλονίκης φέρεται να πήρε φωτιά λόγω μηχανικής βλάβης και ακινητοποιήθηκε. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε πριν από λίγα λεπτά στο μαρτίνο φθιώτιδας. Νέα φωτιά ξέσπασε αργά το απόγευμα της τρίτης στο μαρτίνο της φθιώτιδας και ενώ οι δυνάμεις δίνουν μάχη με τις φλόγες σε πολλά μέτωπα. Νέο πύρινο μέτωπο ξέσπασε στην περιοχή του μαρτίνου φθιώτιδας, ενώ ήδη έχουν σταλεί ισχυρές πυροσβεστικές φωτιά ξέσπασε πριν λίγο στο μαρτίνο φθιώτιδας. Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες για να κατασβήσουν την φωτιά που έχει ξεσπάσει στο μαρτίνο φθιώτιδας. Νέο πύρινο μέτωπο στο μαρτίνο φθιώτιδας δίπλα στην εθνική οδό. Έσβησε η φωτιά στο μαρτίνο. Η επόμενη ημέρα της μεγάλης φωτιάς. Νέα φωτιά ξέσπασε, αυτή τη φορά, στο μαρτίνο φθιώτιδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ερτ, πυροσβέστες ήδη επιχειρούν για την κατάσβεση της φωτιάς Εξακολουθεί και υπάρχει αγωνία καθώς όσο περισσότερο νυχτώνει τα πράγματα όλο και.

Posting Komentar

0 Komentar